Xalapa.QJ dompelpompDe ontwikkeling is goed

vrijgavetijd:2023-01-04 12:59:37 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:549

Kerntips:Xalapa.,Xalapa.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,Xalapa.Dompelpomp met rubbervoering,p bij de toepassing van modderpomp.

Xalapa.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,Xalapa.Dompelpomp met rubbervoering,

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp

   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

Xalapa.   Controleer de spanning om te zien of de spanning te laag is om te rijden. Of het vermogen komt niet overeen met de snelheid of de riem glijdt af, wat resulteert in een lage snelheid.

   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

Goud   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen,Xalapa.Gebruikte pijpleidingpomp, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.

   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en


Xalapa.QJ dompelpompDe ontwikkeling is goed



Door de werking van de dompelmestpomp, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

   Het kan u helpen om de zelfaanzuigende pomp te gebruiken.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

nieuw productIn feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair


Xalapa.QJ dompelpompDe ontwikkeling is goed



   Dus het heeft een proces

Totale kwaliteitsborgingp bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp

   Als deze coating na verloop van tijd in latere werkzaamheden wordt verwijderd, kan de eigenaar van de roestvrijstalen diepe waterpomp een andere coating gebruiken om corrosie en warm water te weerstaan.

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

Xalapa.E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.

   Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bromma.adviserennieuws
Bromma.Laatste nieuws