Jamsa.Transformer 10KVKredietgarantie

vrijgavetijd:2022-11-30 18:51:10 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:1977

Kerntips:Jamsa.,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Jamsa.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Look van olie van de radiator

Torres Vedras.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Jamsa.Transformer 10KVKredietgarantie



De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Transformer is

lekkage van zegelolie

Ontwikkeling van de marktVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading,Jamsa.Overlast van distributietransformator, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Jamsa.Transformer 10KVKredietgarantie



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

productieWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Visuele controle voor de controle van de transformator

*Idquo; YN D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn,Jamsa.Apparatuur voor droge transformatoren, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Jamsa.Fabriek voor elektrische transformatoren

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bromma.adviserennieuws
Bromma.Laatste nieuws